Hogyan működik?

Az oldalt azért hoztuk létre, hogy legyen egy hely ahol csak és kizárólag olyan termékeket lehet hirdetni, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a gyerekekhez. Szerettük volna a látogatók, vásárlók helyzetét megkönnyíteni azzal, hogy nemcsak egy részletes kereső panelt készítettünk, de a találatokat egy térképen is megjelenítettük, így az érdeklődők láthatják mely termékek vannak hozzájuk helyileg legközelebb. Az oldal részletesebb működéséről, a különböző menüpontokról, funkciókról alább olvashatsz.

 

1. Regisztráció

Az űrlap kitöltése után a rendszer egy megerősítő e-mail-t küld a megadott címe. A postafiókodba belépve a kapott linkre kattintva tudod megerősíteni az e-mail címedet. Ezután egy kódot küldünk a megadott telefonszámodra. A kódot az oldalon megjelenő mezőbe tudod beírni, ezután a regisztráció befejeződik, a saját fiókodat létrehozzuk. Ha szeretnéd, a telefonszámod nem jelenik meg az oldalon, ezt a saját fiókodban a személyes adatoknál tudod beállítani.

 

2. Belépés

Az e-mail címed és jelszavad megadása után be tudsz lépni a saját fiókodba. Ha elfelejtetted a jelszavad csak kattints az "Elfelejtett jelszó?" gombra és e-mail címedre kiküldünk egy jelszót, amit belépés után a saját fiókodban a jelszó módosításnál meg tudsz majd változtatni.

 

3. Saját menü - bejelentkezett felhasználóknak

  •  Hirdetéseim

Itt láthatod a feltöltött hirdetéseidet, amelyeket ár és megjelenés dátum szerint sorba is tudsz tenni.

 törlés gomb: ezzel tudod törölni a termékedet

 megtekintés gomb: ezzel tudod megtekinteni a terméked adatlapját  

 szerkesztés gomb: ezzel tudod szerkeszteni, módosítani a terméked adatait 

 másolás gomb: ezzel le tudod másolni a termékedet, azaz ha hasonló terméket szeretnél feltölteni, akkor nem kell újra minden adatot megadnod, elegendő csak új képeket feltöltened

 és a  státusz beállítás gomb: ezzel tudod beállítani a termék státuszát, hogy aktív vagy inaktív legyen, azaz, hogy az oldalon megjelenjen vagy ne.

  •  Mentett keresések

Az összetett keresőben megadott keresési beállításokat el tudod menteni egy tetszőleges név megadása és a "keresés mentése" gomb megnyomása után. Ezeket a mentett kereséseket a saját fiókodban egy listába rendezve  is láthatod.

 a törlés gombbal tudod törölni a kiválasztott mentett keresést

 a szerkesztés gombbal tudod megnézni illetve módosítani a mentett keresés értékeit

 és a  gombokkal pedig be tudod állítani, hogy kérsz-e e-mail-en értesítést ha az adott mentett keresési feltételeknek megfelelő új termék kerül feltöltésre. 

  •  Kedvencek

Azokat a termékeket amelyek tetszenek neked kedvenceknek tudod jelölni. A megjelölt termékek ebben a listában szerepelnek, ahol az eladó nevére kattintva megjelenik az eladó összes terméke, a  és a  gombokkal pedig törölheted a kedvencek közül illetve megtekintheted a terméket.

  • Üzenetek

Az "Elküldött"-ek között láthatod, hogy melyik termékhez szóltál hozzá, illetve a "Beérkezett"-ek között pedig azt, hogyha valamelyik termékedhez hozzászólás érkezett. 

  •  Személyes adatok

Itt tudod módosítani az adataidat. Ha új e-mail címet adsz meg, akkor az új címre kiküldött megerősítő linkre kattintás után módosul a cím, ha pedig új telefonszámot adtál meg, akkor a telefonszámra küldött megerősítő kód megadása után módosul a számod. 24 órán belül összesen 3-szor tudsz telefonszámot változtatni.

  •  Jelszó módosítása

A régi jelszó megadása után az új jelszó kétszeri begépelésével meg tudod változtatni a jelszavadat.

  •  Címek kezelése

Itt tudod megadni, hogy a termékeidet hol lehet átvenni. Maximum 5 címet regisztrálhatsz. Ezek az átvételi helyek lehetnek mondjuk a munkahelyed, az ovi, suli, az otthon, egy közeli kávézó, egy forgalmasabb közlekedési csomópont, bármi ami neked könnyen megközelíthető és ahol át tudod adni a vásárlódnak a árudat.

A címek közül az egyiket be tudod állítani, hogy elsődleges cím legyen. Ez azt jelenti, hogy amikor a többi termék között keresel, akkor a megjelenő találati listában szereplő termékeknél megjelenő távolság az elsődleges címedtől számolja a távolságot. 

  •  Kiküldött meghívók

Ha tetszik az oldal hívd meg barátaidat, ismerőseidet is!:) Ehhez nem kell mást tenned, csupán nyomd meg a  gombot és a megadott e-mail címre egy meghívót küldünk. A kiküldött meghívók listáját itt találod és ha a kapott levélben szereplő linkre kattintva a regisztráció megtörtént, akkor 3 bónusz nappal ajándékozunk meg. Ezeket a fizetős időszakban tudod majd beváltani, vagyis továbbra is ingyen fogsz tudni hirdetni az összegyűjtött napok számának erejéig.

  •  Tiltott felhasználók

A terméked adatlapján lehetőség van a hozzászólásra. Ha úgy gondolod, hogy valamelyik felhasználó ezt nem a megfelelő stílusban vagy tartalommal teszi, letilthatod őt (a termék adatlapon az üzenetek résznél). Ekkor nem látjátok egymás termékeit, nem tudtok egymásnak üzenetet küldeni. A letiltott felhasználók listáját itt a saját menüben láthatod, ahol a  törlés gombbal bármikor visszavonhatod a tiltást. 

  •  Kijelentkezés

A saját fiókodból itt tudsz kijelentkezni.

 

4. Keresés, összetett keresés

 gyorskeresőbe 1-1 szót beírva tudsz a termékek között keresni, de a  gomb megnyomásával lehetőség van részletesebb keresést is megadni. A részletes keresésnél a megjelenő panelen be tudsz állítani több keresési feltételt, például kategóriát, települést, hirdetőt, árat...stb így a megjelenő termékek csak olyanok lesznek amelyek téged érdekelhetnek. A megadott keresési feltételeket a "keresés elnevezése.." mező kitöltése és a "keresés mentése" gomb megnyomása után elmentheted. (ez csak a bejelentkezett felhasználók számára elérhető) A saját fiókodban a Mentett keresések menüpontban e-mail értesítést kérhetsz rá, így ha az adott keresési feltételeknek megfelelő új termék kerül feltöltésre, a rendszer e-mail-ben értesít téged.

 

5. Új termék feltöltése

Új terméket az  gombra kattintva tudsz feltölteni. Itt a kötelező mezők kitöltése után lehetőséged van egy Megtalálási helyet is megadnod. Ez nem fog megjelenni az oldalon, ezt csak Te fogod látni. Ez akkor lehet segítség, ha több terméked van és nem egy helyen tárolod őket. Pl. szoba kék doboz, előszoba szekrény 3. tároló..stb. Ekkor, hogy ne kelljen gondolkoznod hogy az adott terméket honnan keresd elő, ha egy vásárló meg szeretné venni, elegendő csak megnézned a saját hirdetéseidet (saját fiók - Hirdetéseim) és egyből tudni fogod hol keresd:). 

A mentés gomb megnyomásával a termék feltöltésre került, az admin jóváhagyása után pedig megjelenik az oldalon. 

 

6. Meghívó küldése és a bónusz napok számolása

Ha tetszik az oldal hívd meg barátaidat, ismerőseidet is!:) Ehhez nem kell mást tenned, csupán nyomd meg a  gombot és a megadott e-mail címre egy meghívót küldünk. Ha a kapott levélben szereplő linkre kattintva a regisztráció megtörtént, akkor 3 bónusz nappal meg is ajándékozunk Téged. Ezeket a fizetős időszakban tudod majd beváltani, vagyis továbbra is ingyen fogsz tudni hirdetni az összegyűjtött napok számának erejéig. Több meghívó kiküldése esetén akár hónapokkal is meghosszabbíthatod az ingyenes időszakodat!:)


Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb hírekről