Általános Felhasználási Feltételek

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Jelen dokumentum tartalmazza a JACKAL HUNGARY Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett  www.manesz.hu internetes oldalának (a továbbiakban: Honlap) használatára vonatkozó felhasználási feltételeket.

Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

1.A Szolgáltató

Név: JACKAL HUNGARY Kft.

Székhely: 4336 Őr, Rákóczi utca 20/A.

E-mail: info@manesz.hu

Telefon: +36 20 622 6000

Tárhelyszolgáltató adatai:

Név: Sakál Média Kft.

Székhely: 1156 Budapest Páskomligeti utca 57 2/10.

Kapcsolattartó: Kálmándi Sándor

Cégjegyzékszám: 01 09 206774

Adószám: 24680156242

E-mail: info@sakalmedia.hu

A Szolgáltató a regisztrált felhasználók számára (a továbbiakban: Felhasználó) gyermekruházati és egyéb gyermekeknek szánt eszközök hirdetési tevékenységet lát el.

2.Regisztráció

A Honlap tartalma elérhető regisztráció és bejelentkezés nélkül is, azonban hirdetést feladni és a hirdetések megtekintése regisztrációhoz kötött.

Felhasználónak a Honlap jobb felső részén található ’REGISZTRÁCIÓ’ gombra kattintva van lehetősége a regisztráció elvégzésére.

A regisztráció során a kért adatok megadása szükséges, valamint a Felhasználónak el kell fogadnia jelen Felhasználási feltételekben és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A regisztráció során Felhasználónak lehetősége van hírlevélre feliratkozásra is, ezt bekattintással teheti meg.

Felhasználó a regisztrációját a ’REGISZTRÁLOK’ gombra kattintva küldheti el.

Szolgáltató a regisztrációs szándék elküldését követően automatikusan e-mailt küld a Felhasználó regisztrációkor megadott e-mail címére, melyben a fiók megerősítő link található. Felhasználó a linkre kattintással megerősítheti a fiókját.

A fiók megerősítésére kattintva Felhasználó a regisztrációkor megadott telefonszámára egy kódot kap SMS formában. Felhasználó a kódot beírva, majd a ’MEGERŐSÍTÉS’ gombra kattintva tudja fiókját véglegesíteni. A megerősítés után a Felhasználó bejelentkezhet a fiókjába.

3.A Honlapon elérhető szolgáltatások

Felhasználó az alábbi módon tud hirdetést feladni a Honlapon:

A Honlap felső részén található ’PROFIL’ menüponton keresztül, az ’ÚJ TERMÉK FELTÖLTÉSE’ gombra kattintva érhető el a hirdetés közzétételére szolgáló űrlap.

Felhasználónak a hirdetés feladásához szükséges az átvételi hely megadása, melyet a ’TOVÁBB A CÍMEK KEZELÉSÉHEZ’ gombra kattintva vagy a Profilon belül a ’Címek kezelése’ menüponton keresztül adhat meg.

A címadatok megadását követően az ’ÚJ TERMÉK FELTÖLTÉSE’ menüponton belül Felhasználónak lehetősége van a hirdetés feladására szolgáló űrlap kitöltésére. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező.

Az űrlapon a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező.

Felhasználónak el kell fogadnia jelen Felhasználási Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót, majd a „Küldés” gombra kell kattintania tudja hirdetését feladni.

4.A Szolgáltatások teljesítésével kapcsolatos felelősség

Szolgáltató a Szolgáltatások keretében arra vállal felelősséget, hogy:

 • a Honlap elérhetőségét biztosítsa,
 • a Honlapon keresztül a legjobb szakmai tudása szerinti tartalom szerinti Szolgáltatások legyenek elérhetőek.

Szolgáltató nem vállal felelősséget:

 • a Felhasználó által tanúsított magatartásért,
 • a hirdetés tartalmáért, azon információk pontosságáért, valamint azok valódiságáért,
 • a Felhasználók által meghirdetett termékek minőségéért, biztonságáért és jogszerűségéért,
 • azért, ha a hirdetések azért nem tudják elérni a kívánt célt, mert Felhasználó nem ad meg minden releváns információt, valamint a megadott információkat pontatlanul adja meg,
 • a Felhasználó által használt internetböngésző nem megfelelően működik,
 • a Felhasználó az internetszolgáltatójának hibájából eredően nem tudja elérni a Honlapot,
 • ha a Felhasználó a Honlapot nem rendeltetésének megfelelően használja,
 • a Felhasználó előzetes elvárásainak való megfeleléséért.

Felhasználó nem helyezhet el olyan hirdetést a Honlapon, amelyben:

 • melyek nem gyermekruházatra és egyéb gyermekeknek szánt eszközökre vonatkoznak,
 • más weboldalak linkje van elhelyezve,
 • szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért,
 • erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz,
 • a gyermek- és fiatalkorúaknak szól és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja,
 • pornográf, szexuális szolgáltatás igénybevételének előmozdítására, szexuális ingerkeltésre irányul,
 • olyan áruk reklámozását valósítja meg, amelyek előállítása vagy forgalmazása jogszabályba ütközik,
 • tiltott gyógyszerreklámnak minősül,
 • külföldön szervezett szerencsejátékhoz vagy ajándéksorsoláshoz kapcsolódik,
 • megtévesztő reklámnak minősül (különösen, ha a megtévesztő információ az áru általános jellemzőire, árára, vásárlás feltételeire, a Felhasználó megítélésére, az őt megillető jogokra, minősítésére vonatkozik),
 • dohányáruk, kábítószerek, tudatmódosító anyagok, vagy bármely, hasonló hatású szerek reklámja,
 • védett állatok kereskedelmét, azokból készült termékek kereskedelmét elősegítő hirdetés,
 • minden egyéb, a fentiekben fel nem sorolt olyan hirdetés, reklám, információ, melyet hatályos jogszabály tilt.

5.Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítása

A Szolgáltató a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E Felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül. A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a Honlapot más domainnév alá helyezze át.

6.Szerzői jogok

A Honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak. A Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, megvalósítást).

A Honlap tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

A jelen Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a jelentkezés, a Honlap használata, illetve a Felhasználási Feltételek egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Partnernek a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Honlap rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a www.manesz.hu domain névre, az ehhez tartozó aldomainekre, a Szolgáltató által foglalt minden más domainnévre, annak aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Szolgáltató adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére (hack), forráskódjainak visszafejtésére irányul, kivéve, ha erre a Szolgáltató külön engedélyt ad.

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

Jelen Felhasználási Feltételek hatályba lépésének ideje: 2020. 08. 03.

 

 

 


Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb hírekről