Ajándékozza meg gyermekét egy elválaszthatatlan baráttal,…

Feladás dátuma: 2022. Január 13. 10:34
Azonosító: #17844


Ár: 6 000 Ft


Ajándékozza meg gyermekét egy elválaszthatatlan baráttal, nincs is szebb ajándék, mint egy egyedi szívvel lélekkel készített játék!
Bármilyen alkalom lehet, az ajándékozás célja, születés nap, névnap, egy közelgő orvosi vizsgálat amitől a gyermekünk fél ( nem tartalmaz fém részeket ezért MR és CT vizsgálat során is mellette maradhat). Akár egy babaváró ajándéknak is tökéletes lehet, vagy az első ovis nap alkalmára. Valljuk be őszintén a gyerekek szeretik ha valamiből egy van a világon és az az övé, legyen akármennyire is jól nevelve. Mivel minden plüsst én készítek garantálom, hogy nem lesz két egyforma darab!
A készleten lévő plüsst láthatják a képeken, megvételéről privát üzenetben lehet érdeklődni. Ezen kívül megrendelésre is készítek. Lehet rendelni bármilyen mese figurát is. Megrendelés esetén a plüss értékének felét előre kell utalni addig nem kezed hozzá az elkészítéséhez. A kisebb figurák 1-2 nap alatt készülnek el. A nagyobb és bonyolultabbak pedig 3-5 nap is lehet, amint készen vannak küldök róla


Eladó összes terméke

Hozzászólások


Rami Ayman
2022. Április 09. 16:50
Helló, Nagyon érdekel ez a hirdetés. Tudnál küldeni nekem több információt e-mailben?(ramiayman8882@gmail.com) Nagyon szépen köszönjük.

Új hozzászólás


Az üzenet írásához be kell jelentkezni. Kérjük jelentkezz be!
Belépés
Kapcsolatfelvétel
A kapcsolatfelvételhez jelentkezz be!


Eladó összes terméke

Átvételi lehetőségek
5241 Abádszalók , Nagynyárfa út 40


Hétfő 9 - 16 óra között
Kedd 9 - 16 óra között
Szerda 9 - 16 óra között
Csütörtök 9 - 16 óra között
Péntek 9 - 16 óra között
Szombat 9 - 16 óra között
Vasárnap 9 - 16 óra között
Postázni is tudom
Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legfrissebb hírekről